Adviesdiensten

OptiPark gebruikt voor de parkeermarkt innovatieve concepten om de relatie tussen de parkeerfunctie en de omgeving te versterken. De doelstelling varieert het optimaliseren van de parkeerexploitatie tot het verhogen van het aantal klanten in een winkelcentrum of binnenstad. U kunt bij ons terecht voor consultancy tot de hands-on projectbegeleiding binnen het werkveld parkeren.

  • Commerciële aanvalsplannen op maat van de locatie
  • Optimaliseren van parkeerexploitaties
  • Implementatie van online reserveersystemen
  • Ontwerpbeoordeling en inrichting
  • Waardering van parkeervastgoed
  • Contractonderhandelingen
  • Advies bij aan- en verkoop c.q. huur van parkeergarages
  • Opleiding en training
  • Webontwikkeling en online marketing campagnes
Illustration number 1

E-commerce

Onze werkzaamheden variëren van de ontwikkeling en lancering van een website voor de parkeergarage, het bouwen van online portals voor winkeliers, het bouwen koppelen van online reserveer modules tot het inrichten van social media en Google Adwords campagnes.

Meer weten? Neem contact op      Download de infographic     
Illustration number 1

Servicestore consumenten

Onze dienstverlening aan de klant is ongekend en gaat veel verder dan het simpelweg aanbieden van een parkeerplaats. De servicestore omvat een modulair pakket gemaksdiensten dat op de locatie is afgestemd. Denk aan: Valet parking, Car Care & Repair, Boodschappendienst, Stomerij, Pick-up & Drop-off Point. OptiPark maakt parkeren zoveel meer dan alleen je auto stallen.

Neem contact met ons op Bekijk Casus ASR
Illustration number 1

Filiaalbeheer

Een beheerder in de parkeergarage die acteert als ondernemer, wie wil dat nou niet? OptiPark zorgt voor de opleiding van personeel en begeleiding op uw locatie. Indien gewenst kunt u uw team tijdelijk door ons laten versterken. Wij kunnen bijvoorbeeld gedurende een afgebakende periode contacten leggen met ondernemers in de omgeving, marktonderzoek doen naar parkeerbehoeftes en hierop inspelen met een gerichte campagne. OptiPark heeft projecten uitgevoerd variërend van on-line campagnes (Adwords, Facebook, inclusief ontwerpen en hosten landingspagina), verzorgen van creatief ontwerp ondersteunende media, het inzetten van promotieteams tot en met de realisatie van een commercieel samenwerkingsmodel tussen parkeerexploitant en retailers.

Neem contact op met OptiPark